Iveco_Daily_2

Iveco со нова акција

Не пропуштајте ја можноста да се подновите со новo возило од Iveco по неодоливо ниска акциска цена. Докажано најдобри, од аспект на квалитет и сигурност, Cargomax ви нуди фургон-возило Iveco Daily, кое совршено одговара и ги исполнува барањата и потребите на потрошувачите.

Iveco Daily 1

Во склоп на оваа атрактивно неодолива акција, моделот Iveco Daily 35S15V сега може да се купи за само 16.200 евра (+ДДВ). Волуменот на товарниот простор има капацитет од 12 m3, моторот е трилитарски, со моќност од 146 КС, а носивоста е 1340 kg.

Iveco Daily 4

Искористете ја оваа единствена и неповторлива понуда!

За повеќе информации контактирајте ги Cargomax на телефон 02/2551-050 или на Стеван 071/32-32-82.

Побрзајте, количините се ограничени.

Iveco Daily 3