MAX510-trailer

MAX Trailer го претстави MAX510

MAX Trailer, филијалата на белгискиот производител на нископодни и тешковозни полуприколки Faymoville, го претстави новиот производ MAX510.

MAX510 e двосна нископодна полуприколка, продолжена со рамен под. Во наредните неколку месеци се очекува MAX510 да може да се нуди и во верзија со три моста.

За кратко време од своето основање во 2012 година па се до денес, MAX Trailer добива голема популарност помеѓу превозниците на кои морале да транспортираат крупногарабитни и тешки товари.