Prikolice i specijalna vozila

Schmitz Cargobull ја освои “Best Brand” Image наградата

Schmitz_image_award

Европскиот водечки производител на приколки ја освои титула по петти пат – со највисоко рангиран систем за ладење и признание за кипер полу-приколки. Одлуката на читателите била јасна: Schmitz Cargobull е добитник на наградата најдобар бренд во категоријата на приколките. ...

Read More »

MAX Trailer го претстави MAX510

MAX510-trailer

MAX Trailer, филијалата на белгискиот производител на нископодни и тешковозни полуприколки Faymoville, го претстави новиот производ MAX510. MAX510 e двосна нископодна полуприколка, продолжена со рамен под. Во наредните неколку месеци се очекува MAX510 да може да се нуди и во ...

Read More »

Силната Западна Европа компензира за кризата во Русија

Produktpalette_2015_mk_150715

Нивото од претходната година е одржано: Schmitz Cargobull остварува промет од €1.589 билиони. Шпанија, Франција и Велика Британија продолжуваат да растат силно, додека побарувачката во Русија е значително намалена. Во изминатата деловна година производителот на приколки Schmitz Cargobull произведе околу ...

Read More »

Асфалтна полуприколка од Kögel

Koegel_25785

Kögel претстави нови двеоскени и триоскени кипери полуприколки за превоз на асфалт со зафатнина од 24 кубни метри. Шасијата е потполно изолирана според прописите за превоз на асфалт и опремена со интегриран систем за мерење на температурата на превозниот материјал. ...

Read More »