Razno

Novi sistem naplate putarina u Belgiji

Truck_Belgium_7942591270

Od  1. aprila 2016. g. u Belgiji stupa na snagu novi sistem naplate putarina za teretna vozila preko 3,5 t (GVW – GCWR). Putarina će se naplaćivati za autoputeve i za određene regionalne i opštinske puteve. Osim autoputeva, novi system ...

Read More »

ВИДЕО: Возач на камион снимил како порој на кал си поигрува со автомобили и камиони

vargas-S1_939774S1

“Никогаш не сум видел ништо слично. Цел дел од ридот се оддели и падна врз патот ‘’ Силната бура која во четвртокот го зафати јужниот дел од сојузната американска држава Калифорнија им предизвика големи невољи на бројни граѓани, а особено ...

Read More »